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Pastry Sous Chef (Grand Californian Hotel)

応募 後で応募 Job ID 10083820 勤務地-都市 アナハイム, カリフォルニア州, アメリカ合衆国 勤務地-国 Disneyland Resort 掲載日 2024/03/28

仕事内容:

You will apply knowledge with experience to grow Pastry making strategies while providing guidance, knowledge and development to cast. You will also create a positive, inclusive Pastry kitchen environment that encourages a positive environment, and meets our requirements. You will also help to create and develop unique pastries and desserts that provide our Guest with a variety of offerings.

You Will:

  • Manage culinary concepts in the pastry kitchen environment.
  • Engage directly with Cast to create an integrated Guest and Cast experiences.
  • Be a mentor to leads, trainers and cast.
  • Foster a positive environment which builds on relationships, community and trust by delivering the Five Keys Basics and modeling the Disney Leader Basics.
  • Operate the pastry kitchen in compliance with TWDC Global Resort Standards, TWDC Global F&B Standards, DLR Food Safety Standards.
  • Ensure show quality of the operation.
  • Sustain operational vision, including improvement projects to gain Guest satisfiers, Cast retention and financial results.
  • Knowledge, application and presentation of the locations pastry offerings.
  • Ensure production, quality, presentation, application, and continuous development of pastries and desserts.
  • Provide culinary specific leadership to support and develop Cast members with a hands-on approach.
  • Respond to special dietary needs.
  • Maintain in-depth knowledge of menus.
  • Maintain in-depth knowledge of ingredients, pastry products and vendors.
  • Ensure that products are properly ordered, received and stored.
  • Ensure maintenance and cleanliness of equipment and facilities.
  • Use broad view perspectives for development, authenticity and storytelling.
  • Gain trust of others through integrity and authenticity.

You Have:

  • Minimum of five years of pastry experience
  • Experience in pastry medium to high-volume production, themed pastries and plated desserts.
  • Understand and demonstrate fundamentals of pastry arts.
  • Basics of pastry making.
  • Knowledge of ingredients and inventory practices.
  • Knowledgeable in union contracts.
  • Knowledge of computer work, Word, Excel, PowerPoint
  • Understanding of HACCP.
  • Flexibility to work a varying schedule, with variable days off.

Preferred Qualifications:

  • Demonstrate knowledge of working in a union environment.
  • Demonstrate knowledge of food cost techniques.
  • Demonstrate high creativity and consistency.
  • Can source, order and receive food procedures.
  • Food Safety Certification.

Our Benefits: Disney offers a rewards package to help you live your best life. This includes health and savings benefits, educational opportunities and special extras that only Disney can provide. Learn more about our benefits and perks at https://jobs.disneycareers.com/benefits

#DXMedia

#LI-AH3


The hiring range for this position in Anaheim is $77,100 to $103,400 per year. The base pay actually offered will take into account internal equity and also may vary depending on the candidate’s geographic region, job-related knowledge, skills, and experience among other factors. A bonus and/or long-term incentive units may be provided as part of the compensation package, in addition to the full range of medical, financial, and/or other benefits, dependent on the level and position offered.


Disneyland Resort について:

Walt Disneyが1955年7月17日にDisneylandを開業した時、彼はここが世界中の喜びとインスピレーションの泉となるようにと願いました。それ以来、Disneyland Resortは8億人をこえるゲストを迎え、有名な2つのDisneyテーマパークと3つのホテル、Downtown Disney Districtと呼ばれるショッピング、ダイニング、エンターテイメントエリアを備えた、約500エーカーを超える広さの、多岐にわたる世界クラスのファミリー・リゾートとなるまでに成長しました。Disneyland Resortは、創造力と技術、イノベーションを組み合わせて、ストーリーテリングを新たなレベルへと引き上げ、キャストは日々来場する何千人ものゲストの生活にDisneyのマジックを届ける役割を担っています。

The Walt Disney Company について:

The Walt Disney Companyは、その子会社・関連会社とともに、多様性あふれる国際企業として、Disney Entertainment、ESPN、Disney Experiencesの3事業を柱に、ファミリー向けエンターテインメントとメディアの世界をけん引しています。1920年代に小さなアニメ・スタジオとしてスタートしたDisneyは、今日のエンターテインメント業界において卓越した存在となりました。ディズニーは今後も、子供から大人まで、ご家族のだれもが楽しめる一流の物語や体験を生み出し続けます。Disneyのストーリーやキャラクター、体験は、世界中のあらゆる場所の消費者やお客様に届けられています。当社は40カ国以上で、従業員とキャストメンバーが一丸となり、世界的にも地域的にも歓迎されるエンターテインメント体験を創出しています。

このポジションは Walt Disney Parks and Resorts U.S., Inc. という事業部門の一つである Disneyland Resortでのお仕事です。

Walt Disney Parks and Resorts U.S., Inc. は、機会均等雇用主です。人種、肌の色、宗教、性別、年齢、国籍、性的指向、性自認、障害、保護を受けている退役軍人であるという立場、又はその他の連邦、州、若しくは現地の法により禁じられている事由に関わらず、応募者を選考します。Disneyは、企業が成長し、革新を生み、最高のストーリーを創出し、急速に変化する世界に対応できるよう、あらゆる人のアイデアや決定を尊重する企業文化を育みます。

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